Retourbeleid

Stel dat u binnen 30 dagen na ontvangst een product aan ons wilt retourneren, hoe werkt dat dan ?

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken leggen wij hieronder uit hoe het werkt.

 
 1. U neemt met ons contact op en geeft aan dat u van een zending één of meerdere artikelen aan ons wilt retourneren. Dit kan telefonisch op ++31 (0) 64 243 7432 of via de email op info@curbstone-models.com. Geeft hierbij aan dat of u een vervangend artikel wenst, of alleen uw geld terug.
   
 2. U ontvangt van ons een link waarmee u op de website van myparcel.nl een retourlabel kunt aanmaken voor de zending die u heeft ontvangen. Dit gaat reuze gemakkelijk en alle gegevens zijn direct in orde.
   
 3. U plakt het retourlabel op het pakket waarin u de artikelen compleet en in de originele verpakking en conditie heeft verpakt. (gebruik bij voorkeur de omdoos waarin u de artikelen van ons heeft ontvangen)
   
 4. U gaat naar de dichtstbijzijnde vestiging van postnl en laat daar het pakket innemen voor verzending. U betaald voor het retourneren, maar dat krijgt u van ons terug *.
   
 5. Zodra wij uw retourpakket ontvangen hebben en de artikelen in de originele verpakking en conditie hebben aangetroffen zullen wij u de factuur crediteren. Over het algemeen is dit binnen 7 dagen na ontvangst. Uw factuurbedrag ontvangt u via de betaalmethode waarmee u de betaling heeft gedaan.

* Let op ! Bij een retourzending ontvangt u altijd de kosten voor de retour verzending in de vorm van een kortingscode die u bij uw volgende bestelling kunt verzilveren. Bestelt u regelmatig bij ons, dan kost retour zenden u dus helemaal niets.

Waar is mijn zending ?

U kunt uw zending van Curbstone Models volgen via myparcel.me
Belangrijke Informatie

Belangrijke Informatie

Curbstone Models
Wijkermeerweg 44h
1948NW  Beverwijk
Nederland
064 243 7432
info@curbstone-models.com
///rijkdom.wasbaar.gedeeld